ایدنا
  • محیطی
  • دیجیتال
  • رادیو و تلویزیون
  • برندینگ
  • برندها
  • کلاس درس
  • مقالات
  • تجربه دیگران
  • رویدادها
  • ارتباط با ما
خانه » بهترین نمک ایران کدام است؟ معرفی نمک‌های تصفیه شده طبیعی دیاکو نمک

بهترین نمک ایران کدام است؟ معرفی نمک‌های تصفیه شده طبیعی دیاکو نمک

توسط EADNA ۲۲ شهریور ۱۴۰۴
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ 0 دیدگاه
اشتراک‌گذاری 0FacebookTwitterPinterestWhatsapp
36
بازار نمک در ایران بازار چندان توسعه یافته‌ای نیست، استانداردهای تولید نمک به عنوان پرمصرف‌ترین چاشنی غذا در ایران به دلیل ارزان بودن این صنعت چندان مورد توجه نبوده و بازار پیشرویی نیست.

به گزارش ایدنا (رسانه تبلیغات ایران) علاثه ایرانیان به استفاده از محصولات مختلف نمک، ریشه در فرهنگ زندگی آنان دارد. نمک به عنوان ماده‌ای گرانقدر و محترم شناخته می‌شود و حتی در فرهنگ زبانی ایرانیان حضور دارد؛ اصطلاح نان و نمک و گرامیداشت آنها به خوبی گویای اهمیت نمک در فرهنگ اخلاقی، زبانی و زیست ایرانیان است.

به طور کلی مصرف نمک در سبک زندگی ایرانیان بالاست و البته این موضوع عارضه‌هایی نیز داشته است، بنابراین انتخاب نمک سالم، طبیعی، بهداشتی و تصفیه شده با دارا بودن مواد لازم از جمله ید، بسیار اهمیت بالایی دارد.

نمک تصفیه شده دیاکو نمک با برندهایی مانند عقاب، گلپاش، نانواباشی و گلوژ بهترین نمک‌ شناخته‌شده در ایران است که از بهترین دریاچه‌های ایران از جمله دریاچه ارومیه استخراج می‌شود.

برخلاف نمک های صنعتی، نمک دیاکو ایرانی از تصفیه نمک‌های طبیعی دریاچه به دست می‌آید و یک فسیل یا گوهر معدنی است که بلورهای آن سالیانی دراز در سرزمین مادری ایران شکل گرفته‌اند.

چرا نمک دیاکو بهترین است؟

نمک دیاکو از خالص‌ترین نمک‌های جهان به شمار می‌رود. رنگ و دانه‌بندی متنوع این نمک مصارف متعدد و متنوع دارد و طعمی کاملا خالص، هویتمند و شور دارد که در نت‌های دوم و سوم طعم، ملایم و دلنشین می‌شود.

رنگ واقعی و شگفت‌انگیز این نمک در هنگام شکل‌گیری ساختار بلوری و تحت فشار بسیار زیاد ذخایر نمک به وجود آمده است. بلورهای منفرد نور را به شیوه‌ای ویژه می‌شکنند و سفید خالص آن نمایان می‌شود.

این نمک در مقایسه با دیگر نمک‌های موجود در بازار، طعمی بسیار خاص و ویژه دارد و در تست‌های چشایی پنهان که عموما با اصطلاح Blind Test معروف است، برای گروه‌های آزمون با اختلاف قابل توجهی مطبول‌تر و قابل تشخیص است.

بهترین نمک برای غذای ایرانی و فرنگی

استفاده از نمک خوراکی دیاکونمک به دلیل عدم وجود مواد زاید غیرسالم، یک نمک کاملا بهداشتی، مفید و خوش طعم است که رسپی‌های پیچیده غذاهای ایرانی را حمایت و تکمیل می‌کند. این نمک یادآور مزه واقعی شوری است که قرن‌های متمادی در بافتار فرهنگی و سبک زندگی ایرانیان وجود داشته است.

این نمک انتخابی عالی برای ماهی، گوشت، سبزیجات و غذاهای ترافل است. به دلیل سرعت بالای حل شدن هم در زمان پخت، بافت غذاها را به خوبی طعم‌دار می‌کند و همچنین در لحظه‌ی سرو غذا هم می‌تواند اضافه شود تا طعم و بافت آن بهتر حفظ گردد. بنابراین بهترین پیشنهاد ممکن برای سرو غذاهای غیر ایرانی نیز هست.

خواص نمک دیاکو

نمک تصفیه‌شده دیاکو نمک با منشأ دریاچه، برخلاف نمک‌های معدنی دست‌نخورده، طی فرآیند تصفیه تمامی ناخالصی‌های خود را پالوده می‌کند. به همین دلیل ترکیب اصلی آن کلرید سدیم (NaCl) است و مواد زیر را داراست:

  • سدیم (Na): برای تعادل مایعات بدن، عملکرد اعصاب و انقباض عضلات ضروری است.
  • کلر (Cl): برای تولید اسید معده و هضم غذا نقش کلیدی دارد.
  • ید (I): معمولاً در فرآیند تصفیه به نمک افزوده می‌شود تا از اختلالات تیروئید (مثل گواتر) جلوگیری کند.

اما مهمتر از این موارد، سالم و بهداشتی بودن محصولات دیاکونمک است که بدون وجود هیچگونه مواد زیاد صنعتی و افزودنی‌های غیرطبیعی می‌توند سبک زندگی و رژیم غذایی ایرانیان را همراهی و حمایت کند.

دیاکونمک غرب می‌تواند انواع مختلف این نوع نمک آبی ایرانی را در درجه‌بندی‌های گوناگون عرضه کند

ممکن است علاقه مند باشید
  • سلبریتی‌ها با چه غذایی جوان و سالم می‌مانند؟
  • عجیب ترین پرسونال برندینگ ایران در خیابان انقلاب تهران
  • طلاق سلبریتی‌‌ها و تبلیغات تجاری در ایران
  • معرفی ترندهای دیجیتال مارکتینگ در سال 2024
اشتراک‌گذاری 0 FacebookTwitterPinterestWhatsapp
نوشته قبلی
شوخی گرافیکی یاشار مشیرفر با کمپین کاهش مصرف برق
نوشته بعدی
ساعت بازدید و قیمت‌ها در نمایشگاه لوازم التحریر مصلی شهریور 1404

نوشته‌های مرتبط

شوخی‌های جالب کاربران شبکه‌های اجتماعی با «یاد چه گاری» سیاوش...

۲۱ مرداد ۱۴۰۳

آیا پایان سلطنت گوگل نزدیک است؟ جئو چیست و چگونه...

۷ مهر ۱۴۰۳

تاخت‌وتاز عربستانی‌ها در اسپانسرینگ جام ملت‌های آسیا

۲۳ بهمن ۱۴۰۲

استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی برای تبلیغ صنایع‌دستی

۹ بهمن ۱۴۰۲

بزرگترین کمپین‌های تبلیغات پیامکی

۲۱ آذر ۱۴۰۲

نزدیک است شاخ در بیاورم! / گفت‌وگو با یاشار مشیرفر...

۶ مرداد ۱۴۰۳

تبلیغات به اپ تپسی رسید/ چگونه در تپسی تبلیغ کنیم؟

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳

نمک بازار برندینگ / بهترین نمک‌های ایرانی در رقابت جهانی

۷ مهر ۱۴۰۴

تبلیغات شوکه کننده در تهران / از «دنبال بابات نگرد»...

۱۹ اسفند ۱۴۰۳

کمپین‌های تبلیغاتی برندها در ماه رمضان؛ از بنز و اپل...

۲۳ اسفند ۱۴۰۲

دیدگاه خود را بنویسید لغو پاسخ

پربازدیدترین مطالب

  • 1

    راهنمای دانلود chat GPT 4o و استفاده از...

    ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ 66,4K مشاهدات
  • 2

    نمایشگاه نوشت افزار ایران نوشت در مصلی /...

    ۱۹ شهریور ۱۴۰۳ 18,5K مشاهدات
  • 3

    شوخی‌های جالب کاربران شبکه‌های اجتماعی با «یاد چه...

    ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ 17,7K مشاهدات
  • 4

    دانلود سوپر اپلیکیشن تپسی / رقابت داغ شد

    ۲ مرداد ۱۴۰۳ 14,7K مشاهدات
  • 5

    تبلیغات تجاری خلاقانه + نمونه‌های موفق 2024

    ۱ خرداد ۱۴۰۳ 13,K مشاهدات

دسته‌بندی‌ها

  • اسلایدر (278)
  • برندها (129)
  • برندینگ (88)
  • تجربه دیگران (47)
  • دیجیتال (60)
  • رادیو و تلویزیون (22)
  • رویدادها (101)
  • زندگی-بازار (10)
  • کلاس درس (54)
  • گزارش تصویری (36)
  • محیطی (46)
  • مقالات (7)

درباره ایدنا

درباره ایدنا

جدیدترین مطالب

  • پشت‌پرده‌های انحلال بانک آینده / وقتی برند به محاق می‌رود

    ۳ آبان ۱۴۰۴
  • دانلود رایگان مرورگر CHATgpt Atlas برای مک اپل + آموزش/...

    ۳۰ مهر ۱۴۰۴
  • 8 تشکر از وزارت نیرو ؟ / کمپین کاهش مصرف...

    ۲۷ مهر ۱۴۰۴

دسته‌ها

  • اسلایدر (278)
  • برندها (129)
  • برندینگ (88)
  • تجربه دیگران (47)
  • دیجیتال (60)
  • رادیو و تلویزیون (22)
  • رویدادها (101)
  • زندگی-بازار (10)
  • کلاس درس (54)
  • گزارش تصویری (36)
  • محیطی (46)
  • مقالات (7)

© تمام حقوق این وبسایت مربوط به رسانه جامع اقتصاد و تبلیغات تجاری ایران می‌باشد.

ایدنا
  • محیطی
  • دیجیتال
  • رادیو و تلویزیون
  • برندینگ
  • برندها
  • کلاس درس
  • مقالات
  • تجربه دیگران
  • رویدادها
  • ارتباط با ما

همچنین بخوانیدx

بهترین تبلیغات خلاقانه جهان / تبلیغ...

۲۴ شهریور ۱۴۰۳

گزارش جامع دیتاک 1402 منتشر شد/...

۷ خرداد ۱۴۰۳

واکنش مارکترها به تبلیغات خیابانی وحشت‌آفرین...

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴