به گزارش ایدنا (رسانه تبلیغات ایران) علاثه ایرانیان به استفاده از محصولات مختلف نمک، ریشه در فرهنگ زندگی آنان دارد. نمک به عنوان مادهای گرانقدر و محترم شناخته میشود و حتی در فرهنگ زبانی ایرانیان حضور دارد؛ اصطلاح نان و نمک و گرامیداشت آنها به خوبی گویای اهمیت نمک در فرهنگ اخلاقی، زبانی و زیست ایرانیان است.
به طور کلی مصرف نمک در سبک زندگی ایرانیان بالاست و البته این موضوع عارضههایی نیز داشته است، بنابراین انتخاب نمک سالم، طبیعی، بهداشتی و تصفیه شده با دارا بودن مواد لازم از جمله ید، بسیار اهمیت بالایی دارد.
برخلاف نمک های صنعتی، نمک دیاکو ایرانی از تصفیه نمکهای طبیعی دریاچه به دست میآید و یک فسیل یا گوهر معدنی است که بلورهای آن سالیانی دراز در سرزمین مادری ایران شکل گرفتهاند.
چرا نمک دیاکو بهترین است؟
نمک دیاکو از خالصترین نمکهای جهان به شمار میرود. رنگ و دانهبندی متنوع این نمک مصارف متعدد و متنوع دارد و طعمی کاملا خالص، هویتمند و شور دارد که در نتهای دوم و سوم طعم، ملایم و دلنشین میشود.
رنگ واقعی و شگفتانگیز این نمک در هنگام شکلگیری ساختار بلوری و تحت فشار بسیار زیاد ذخایر نمک به وجود آمده است. بلورهای منفرد نور را به شیوهای ویژه میشکنند و سفید خالص آن نمایان میشود.
این نمک در مقایسه با دیگر نمکهای موجود در بازار، طعمی بسیار خاص و ویژه دارد و در تستهای چشایی پنهان که عموما با اصطلاح Blind Test معروف است، برای گروههای آزمون با اختلاف قابل توجهی مطبولتر و قابل تشخیص است.

بهترین نمک برای غذای ایرانی و فرنگی
استفاده از نمک خوراکی دیاکونمک به دلیل عدم وجود مواد زاید غیرسالم، یک نمک کاملا بهداشتی، مفید و خوش طعم است که رسپیهای پیچیده غذاهای ایرانی را حمایت و تکمیل میکند. این نمک یادآور مزه واقعی شوری است که قرنهای متمادی در بافتار فرهنگی و سبک زندگی ایرانیان وجود داشته است.
این نمک انتخابی عالی برای ماهی، گوشت، سبزیجات و غذاهای ترافل است. به دلیل سرعت بالای حل شدن هم در زمان پخت، بافت غذاها را به خوبی طعمدار میکند و همچنین در لحظهی سرو غذا هم میتواند اضافه شود تا طعم و بافت آن بهتر حفظ گردد. بنابراین بهترین پیشنهاد ممکن برای سرو غذاهای غیر ایرانی نیز هست.
خواص نمک دیاکو
نمک تصفیهشده دیاکو نمک با منشأ دریاچه، برخلاف نمکهای معدنی دستنخورده، طی فرآیند تصفیه تمامی ناخالصیهای خود را پالوده میکند. به همین دلیل ترکیب اصلی آن کلرید سدیم (NaCl) است و مواد زیر را داراست:
- سدیم (Na): برای تعادل مایعات بدن، عملکرد اعصاب و انقباض عضلات ضروری است.
- کلر (Cl): برای تولید اسید معده و هضم غذا نقش کلیدی دارد.
- ید (I): معمولاً در فرآیند تصفیه به نمک افزوده میشود تا از اختلالات تیروئید (مثل گواتر) جلوگیری کند.
اما مهمتر از این موارد، سالم و بهداشتی بودن محصولات دیاکونمک است که بدون وجود هیچگونه مواد زیاد صنعتی و افزودنیهای غیرطبیعی میتوند سبک زندگی و رژیم غذایی ایرانیان را همراهی و حمایت کند.
دیاکونمک غرب میتواند انواع مختلف این نوع نمک آبی ایرانی را در درجهبندیهای گوناگون عرضه کند